Att få fram det man tänker på i olika sammanhang är inte så lätt. Upplevelserhändelser i en persons liv är svårt att förstå. Kanske mest för sig själv, hur skall man då få andra att förstå det man vill ha sagt. Jo man skriver en bok eller som i detta fall flera böcker.

Vad gör man då med sin svenska som inte kom in riktigt i barndomen med det fula ordet dyslexi. Man tränar på att skriva och att sätta ihop ord. Vilket jag gjort i ett flertal böcker, detta arbete fortgår med bok nummer 6 och 7.

Ordningsföljden i årtal har inte blivit rätt efter händelserna kan man tycka. Detta har att göra med mitt minne och händelser i nuläget runt mig som väcker tankar och upplevelser.

Folket runt mig i böckerna har fått nya namn men platserna är autentiska. Jag upplever detta som ett bokslut och målet är att jag skall få ihop ytterligare en bok. Nummer sju som kommer att beskriva händelser 2000 – framåt till nuet med mina och de näras upplevelser av religion och sjukhusvård med allt vad detta nu innebär.

Jag tycker själv att jag utvecklas med en lärarinnas hjälp. Hon hade hand om de yngre under sin aktiva tid i skolan. Vilket har passat mig.

Böckerna finns på vänstersidan i bild...

finns att köpa på roda.bolaget@gmail.com

Arbete pågår med hemsidan…

Kommentarer

Nasar khan

05.03.2017 02:04

bra sida

Senaste kommentaren

25.11 | 20:57

testa
stig.stigfinnare@live.se
sjogubben@gmail.com

24.11 | 21:19

sjogubben@gmail.com

24.11 | 16:54

Min pappa jobbade med både Hera och Juno på Neptun samt hade kontor i Gåshaga på Lidingö från -76 eller -77 till -87. Det vore fantastiskt om jag kunde hitta nån som jobbade med honom under den period

17.10 | 20:17

Vad fint om tavlan var rädd om den och stolt över din farfar

Dela den här sidan